Tweedaagse trip naar Fraser Island
14 december 2013
Vanaf Brisbane zijn we ong.300 km.naar boven gaan rijden , en hebben de campers neergezet op een camping in het kustplaatsje Hervey Bay. De volgende dag stonden we om 5.00 op om op tijd te zijn om onze gehuurde range rover 4wd.op te halen.
Met deze auto moesten we met een veerboot naar het zandeiland Fraser Island. Toen we aankwamen begon het avontuur al meteen, alles bestaat daar uit zand, dus niet 1 weg is geasfalteerd, dus dat waren pittige ritjes, goed voor nek, rug en ingewanden! Het is een super mooi eiland, met regenwouden, hagelwitte stranden, helderblauwe meren,10 verschillende kleuren zand en niet te vergeten, de Dingoes, de wilde honden, die je daar kunt tegenkomen en voor uit moet kijken! Overal op het eiland word je daar voor gewaarschuwd, je moet ook altijd met meerdere wandelen, en zelfs s'avonds waar we op een park hebben overnacht mocht je s'nachts niet alleen naar het toilet, was best spannend, maar gelukkig zijn we ze vanuit de auto tegengekomen! Het weer was de eersre dag regenachtig, maar dat maakte het rijden door het mulle zand wel gemakkelijker, en de tweede dag was het een prachtige dag, zodat we hebben kunnen zwemmen in het heldere meer. Deze dagen waren super mooi!

Jullie missen dus niet veel.
Prachtige foto's, ik ben ook weer benieuwd naar een nieuw verhaal.
Groetjes, geniet je suf! ;)